fbpx

Supermarkt medewerker vindt exotische kikker tussen de bananen

0

Een supermarkt medewerker in het Engelse plaatsje Carmarthenshire zag ineens tussen een tros bananen een amfibie ter grootte van een duim. Deze had een reis afgelegd van Colombia naar Engeland en zal ook wel even vreemd hebben opgekeken waar hij zich ineens bevond.

Na de vondst werd gelijk de Engelse dierenambulance ingeschakeld om zich verder over het beestje te kunnen ontfermen. De supermarkt medewerkers denken overigens dat het hier gaat om een bananenboom kikker.

De exotische kikker wordt nu verzorgd door zijn redders en doet zich tegoed aan vliegen en krekels. Hij leeft nu in een beplante en vochtige omgeving en heeft het helemaal naar zijn zin. Helemaal ongebruikelijk is het volgens een van de redders niet dat een dergelijk exotisch beestje wordt gevonden.

“Nu fruitleveringen niet langer worden bespoten of behandeld, is het niet ongebruikelijk dat een kikker of spin een lift krijgt. Gelukkig doet hij het heel goed en, gek genoeg, voelde hij zich erg comfortabel in een bananenschil terwijl we hem hielpen om hem in zijn nieuwe, minder vertrouwde omgeving te vestigen.”

Share.

About Author

Patricia

Comments are closed.