fbpx

Feest: Reuzenpandajong geboren in Ouwehands Dierenpark

0

Het was miljardair Marcel Boekhoorn die er miljoenen voor over had om de panda naar het Ouwehands Dierenpark te brengen. En natuurlijk was hij vandaag uitgelaten dat er een reuzenpanda jong is geboren.

De verzorgers hadden al langer het idee dat de reuzenpanda Wu Wen zwanger was, maar het blijft bij de panda’s moeilijk te zien of het daadwerkelijk ook zo is. Men vond aanwijzingen in de urine, maar zekerheid kreeg men pas op 1 mei j.l.

Toen werd het jong rond half een geboren. Volgens de wet mogen de verzorgers de kraamhol nog niet bezoeken, zodat het nog niet bekend is of het een jongen of een meisje is. Ook een naam is er niet, maar dat zullen de Chinese eigenaren gaan bepalen. De panda is hier maar voor 4 jaar en dan keert ze terug naar China.

Het maakt de vreugde er niet minder om. De beschuit met zwarte/ witte muisjes hebben maar wat goed gesmaakt. Laatste nieuws: Moeder en jong maken het goed.

Breaking news! Er is een reuzenpandajong geboren! 🐼 Speciaal voor deze gelegenheid een extra uitzending van het Ouwehands Pandajournaal.

Geplaatst door Ouwehands Dierenpark Rhenen op Zaterdag 2 mei 2020

bron/beeld: Ouwehands Dierenpark

Share.

About Author

Patricia

Comments are closed.