fbpx

Haags Dierencentrum opent tweedehands dierenwinkel

0

Sinds kort kun je in het Haags Dierencentrum ook terecht voor superleuke, tweedehands katten- en hondenspulletjes en meer.

Alles is spot goedkoop en de opbrengst is voor de asieldieren!

Dagelijks krijgt het Haags Dierencentrum van veel lieve mensen mooie donaties. Soms omdat er een oproep is gedaan voor hoognodige zaken zoals dekens, handdoeken, beloningskoekjes voor de honden of blikvoer voor de honden en katten, maar meestal is het een spontane actie omdat mensen het de dieren gunnen.

‘We zijn hier heel dankbaar voor en natuurlijk wordt alles dat we kunnen gebruiken voor onze asielhonden en – katten ook voor hen gebruikt, maar soms hebben we echt teveel van iets of is het niet praktisch voor in het asiel. De opslagruimte is beperkt en weggooien van goede spullen is natuurlijk geen optie, vandaar leek het idee van een ‘tweedehands winkel!’ de oplossing.’

Een aankoop in de winkel is voordelig en voor iedereen gunstig: met een leuk speeltje, een lekker mandje of een mooi ligkussen maak je je eigen kat of hond superblij, je steunt tegelijkertijd de asieldieren en draagt bij aan een duurzame wereld.

Heb jij hart voor het Haags Dierencetrum? Kom dan langs, snuffel lekker rond en schaf iets leuks aan. Het adres is Lozerlaan 595, Den Haag. Geopend maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 uur, gratis parkeren!

bron: westlanders.nu

Share.

About Author

Avatar

Leave A Reply