fbpx

Hond vangt twee kogels op om jong meisje te beschermen tegen overvallers

0

Maak kennis met Starla, de tweejarige waakhond die een klein meisje beschermde tegen gewapende overvallers. Op dinsdag 3 maart verschenen de mannen bij het huis van de familie Ewing in South Fulton in de Amerikaanse staat Georgia. Maar hun criminele plannen werden gedwarsboomd door een dappere Yorkie, die een klein kindje beschermde en de inbrekers verjaagde.

Dion Ewing legde aan WGCL uit wat er gebeurde. Haar nichtje was op dat moment alleen thuis, en had alleen Starla om op haar te passen.

Haar rust werd verstoord toen er twee mannen bij het huis verschenen. Dion vertelde: “Mijn nichtje kreeg een waarschuwing op haar telefoon … over iets dat in de buurt was.” Haar nichtje zag hoe de mannen in het huis probeerden in te breken.

Toen ze eenmaal binnen waren, stortte Starla zich op de inbrekers. Maar het hondje werd twee keer neergeschoten. Gelukkig kon Starla voor genoeg afleiding zorgen en zorgde ze ervoor dat het nichtje van Dion via de garage kon ontsnappen.

De overvallers dreigden er nog mee haar nichtje neer te schieten, maar dat gebeurde gelukkig niet. Hondje Starla zou de overvallers, ondanks haar verwondingen, blijven opjagen.

Dion zegt dat het hondje goed geneest. De vrouw legde uit: “Dit klein dingetje hier. Zij is als een kleine waakhond. En we proberen ervoor te zorgen dat ze niet te veel beweegt omwille van haar verwondingen. Ze willen niet dat ze haar gewrichtsbanden scheurt. Ze schoten in haar voor- en achterpoot.”

bron: bezigheid.nu

Share.

About Author

Avatar

Leave A Reply