fbpx

Kijk naar deze hartverwarmende beelden van een koala moeder en haar baby… Een eerbetoon aan alle dierenartsen en vrijwilligers

0

Het is vandaag Wereld Dierenartsendag en vooral in Australiē staan de dierenartsen en vrijwilligers voor grote uitdagingen sinds de verwoestende bosbranden in januari.

Heel veel kangoeroes en koala’s zijn gewond geraakt en veel dieren zijn hun moeder verloren. Gelukkig zijn er veel instanties die de zorg op zich nemen voor deze dieren, maar door het grote aantal gewonde dieren is dit een hele uitdaging. Voor al het prachtige werk wat deze mensen verrichten is het niet meer dan logisch dat er een Wereld Dierenartsendag is.

Vandaag 28 april kunnen we allemaal, namens de dieren, onze grote dank uitspreken aan alle dierenartsen en vrijwilligers. Dit filmpje is een eerbetoon aan al deze mensen!

Deze koala moeder werd samen met haar baby, uitgeput en verbrand binnengebracht bij reddingscentrum Save your Paws. Dankzij de liefdevolle verzorging van vrijwilligers en dierenartsen kan de moeder nu weer zelfstandig voor haar baby zorgen en zijn de twee onafscheidelijk.

redactie / beeld: youtube:Save Your Paws

Share.

About Author

Patricia

Comments are closed.