fbpx

Laat je hond weer stralen!

5

Zelf kunnen we op dit moment niet naar de kapper om ons haar te laten knippen of om er weer helemaal tip top uit te zien. Gelukkig geldt dat niet voor de hond. Die kan gewoon naar de trimmer. Deze heeft wel allerlei maatregelen getroffen in verband met het coronavirus.

Lucky na een lekker badje

De hond wordt voor de behandeling al bij de voordeur van je overgenomen en na de behandeling aan de voordeur weer aan je afgeven. Dit om onderling contact zoveel mogelijk te vermijden. Ook wordt aangeraden met gepast geld te betalen en uiteraard worden er dit keer geen handen geschud.

En o ja, wel even de handen wassen voordat je naar de trimsalon komt. De trimmer zorgt er voor dat de ruimte met regelmaat wordt gedesinfecteerd. Allemaal gedaan? Dan kun je de hond naar de trimmer brengen en daarna totaal onherkenbaar van schoonheid weer ophalen.

Wij van dierenpersburo hebben, zoals te zien is op de foto’s, onze hond Lucky naar de trimmer gebracht en dat was echt heel hard nodig. Nadeel: Lucky loopt al meer dan een week zeer arrogant door het huis te paraderen. Maar ach, het is het waard.

Lucky na haar trim behandeling

redactie

Share.

About Author

Patricia

5 reacties

Leave A Reply