fbpx

Vermiste kat na negen jaar weer bij baasje

0

In 2011 werd de kat, met de naam Romeo, als vermist opgegeven door zijn baasje in de Utrechtse plaats Houten. Deze moet al die tijd hebben gedacht, dat Romeo op wereldreis was gegaan. Maar niets blijkt minder waar.

Een vrouw uit Houten belde op tweede paasdag naar de dierenambulance De Heuvelrug, ze had in haar achtertuin een zielig hoopje dier gevonden dat meer dood dan levend leek te zijn. De dierenambulance nam de kat mee om haar te behandelen.

Alhoewel Romeo gechipt was, strandden pogingen om haar baasje te achterhalen. Het telefoonnummer dat op de chip stond, werd niet opgenomen. Na heel veel speurwerk en vele telefoontjes lukte het de Dierenambulance De Heuvelrug een adres te achterhalen. Een vrijwilliger is langsgereden en trof een compleet verbouwereerd gezin aan, zij hadden Romeo inderdaad in 2011 als vermist opgegeven.

Uiteraard is het gezin dolgelukkig en Romeo ook. Die geniet met volle teugen van alle aandacht die ze weer krijgt. En wat bleek? Niets geen wereldreis. De kat werd gevonden in Houten-Zuid ofwel in de buurt!! Met dank aan Dierenambulance De Heuvelrug.

bron: Dierenambulance De Heuvelrug / foto: pixabay

Share.

About Author

Patricia

Leave A Reply