fbpx

Verwaarloosde blinde puppy vindt gouden mandje

21

Helaas horen we maar al te vaak over dieren die niet de liefde krijgen die ze verdienen. Dat was ook het geval voor Puddin, een Terriër die door zijn baasjes zwaar verwaarloosd werd. De puppy werd blijvend blind, maar ondertussen vond hij een gouden mandje bij een baasje die hem flink in de watten legt.

De eenjarige Puddin werd blind toen hij amper zes weken oud was. De reden daarvoor? Zijn baasjes verzorgden hem zo slecht dat hij een infectie kreeg aan zijn ogen. Daarom moesten zijn ogen zelfs verwijderd worden. Een dierenorganisatie sleepte de zaak zelfs voor de rechter. Ze wilden Puddin kost wat kost bij zijn slechte eigenaars weghalen. De nieuwe eigenaar van Puddin onthulde: “Ze hebben de infectie heel erg laten worden en pas toen zijn ze naar de dierenarts gegaan. Maar buiten dat weten we niets van de vorige baasjes van Puddin.”

Gelukkig is Puddin nu in goede handen bij Cory Gonzales, een 23-jarige student uit Texas. Cory getuigde: “Ik denk niet dat het opvoeden van Puddin meer aandacht vergt dan het opvoeden van een normale hond.” Puddin moet wel meer commando’s leren om te vermijden dat hij tegen dingen gaat aanlopen.

Het verhaal van Puddin gaat ondertussen wereldwijd viraal. Het nieuwe baasje van Puddin maakte een Instagramaccount aan die helemaal aan hem gewijd is en heeft al 135.000 volgers. En dat aantal zal ongetwijfeld nog aangroeien.

bron: bezigheid.nu

Share.

About Author

Avatar

21 reacties

Leave A Reply