fbpx

Vrouw uit San Francisco herenigt met hond 4 maanden nadat het was gestolen

0

De 6-jarige hond van Emilie Talermo, Jackson, werd 600 kilometer van huis gevonden in een dierenasiel in Zuid-Californië.

Vier maanden nadat de radeloze Emilie uit San Francisco een vliegtuig had gehuurd om met een ​​zoekbanner voor haar gestolen hond rond te vliegen, is de mini-Australische herder met blauwe ogen gevonden en zijn de twee herenigd op dinsdag.

Emilie werd maandag gebeld vanuit een dierenasiel in Palmdale, dat ongeveer 600 kilometer verderop in Zuid-Californië ligt. Iemand had net een hond binnen gebracht met een microchip met haar telefoonnummer. Om er zeker van te zijn dat het om haar hond ging, vroeg Emilie of ze foto’s konden sturen. Zodra ze die zag, barstte zij in tranen uit. Hij was het!

Jackson werd vier maanden geleden gestolen buiten bij een supermarkt. Emilie was zo verdrietig en deed er alles voor om Jackson terug te vinden. Niets was te veel: ze zette een website op met de naam bringjacksonhome.com, loofde een beloning uit van $ 7.000 bood, opende een account op Tinder en verspreidde folders met de foto van Jackson. Vrienden en vreemden hielpen door op sociale media haar smeekbeden te delen. Zelfs een vliegtuig met een zoekbanner werd gehuurd.

Maar op alle inspanningen volgden geen enkele reactie…tot afgelopen maandag het bevrijdende telefoontje kwam. De politie, die betrokken was bij de vermissing van Jackson, was zo aardig om de hond op te halen en thuis te brengen. Je kunt je voorstellen dat Emilie en Jackson dolblij waren om elkaar weer te zien. Wie Jackson bij het asiel heeft afgezet blijft een raadsel. Zeker is dat Emilie heel gelukkig is nu Jackson weer veilig thuis is.

bron: huffpost / foto: Twitter – Emilie Talermo

Share.

About Author

Patricia

Comments are closed.